Pirmas puslapis arrow Mokslo naujienų turinys arrow Mokslo naujienos arrow Nauji HP skaitmeninės fotografijos gaminiai
Nauji HP skaitmeninės fotografijos gaminiai
05-03-2006

Kompanija Hewlett-Packard paskelbė, kad ji planuoja pristatyti rinkai naujas skaitmeninės fotografijos laboratorijas, kur vartotojai galėtų greitai atsispausdinti nuotraukas ar susikurti fotoalbumus ar kalendorius.

Sistemos, pavadintos HP Photosmart Studio ir HP Photosmart Express - tai dar vienas HP bandymas atsiriekti didesnę pelningos skaitmeninių nuotraukų rinkos dalį.

HP Photosmart Studio turi specialų valdymo pultą (konsolę), kuria galima nuotraukas perkelti į albumus, atvirutes, kalendorius ar plakatus ar skelbimus. Nuotraukas sumaketuoti galima per 10 minučių, o gauti galutinį atspausdintą ir įrištą gaminį - per valandą.

HP Photosmart Express - tai savitarnos automatas, kurio pagalba vartotojai galės greitai - per 5 sekundes - atsispausdinti nedidelio formato (10 x 15 cm) nuotraukas be pardavėjų pagalbos. Jis taip pat galės persiųsti nuotraukas į elektroninį paštą ar nurodytą fotolaboratoriją, kurioje draugai ar pažįstami galės pasiimti nuotrauką, pateikę specialų barkodą, kuris jiems bus atsiųstas el. paštu.

HP šiais gaminiais konkuruos su kitais dideliais skaitmeninės fotografijos rinkos dalyviais - Eastman Kodak Co. ir Fuji Photo Film. Kodak jau turi daugiau nei 75000 mažmeninės prekybos taškų ir nuotraukų spausdinimo laboratorijų visame pasaulyje.

Photosmart Express kainuos apie 15000 JAV dolerių, Photosmart Studio - apie 50000, kaina taip pat priklausys nuo komplektacijos.


 Photosmart Studio pristatymas parodos metu

Tik prisijungę skaitytojai gali rašyti komentarus.
Prašome prisijungti (pirmame puslapyje).

Komentarai

< Ankstesnis   Sekantis >

"Mokslo Lietuvą" ir šį projektą remia Spaudos, radijo ir televizijos rėmimo fondas.
"Mokslo Lietuva" - Lietuvos mokslininkų laikraštis © 2005-2006
Laikraščio arba jo dalių negalima dauginti, publikuoti, perspausdinti ar platinti be raštiško "Mokslo Lietuvos" redakcijos sutikimo.